Ковельський «папірособус» закляк у Юзефіні

Ковельський «папірособус» закляк у Юзефіні

Контрабандний вантаж сигарет вартістю понад 24 тис. злотих прикордонники з Надбужанського відділу прикордонної служби РП та їхні колеги-митники виявили… за кілька десятків кілометрів від кордону! І знайшли злочинний вантаж в рейсовому автобусі сполученням «Ковель-Люблін»…


Як повідомляє пре-служба Надбужанського відділу прикордонної служби, на автодорозі неподалік містечка Юзефін Холмського повіту Люблінського воєводства було зупинено пасажирський автобус із українськими номерними знаками. В потаємному місці правоохоронці виявили понад 1800 пасок цигарок без польських акцизних марок.
«Товар був добре прихований у найпотаємніших місцях: в тому числі в сидіннях пасажирів, повітряних фільтрах і навіть в запасному колесі», – деталізують.
Власником контрабанди назвався 21-річний волинянин, який опікується ремонтом автобуса. Як пояснив, тютюнові вироби мав намір продати в Польщі, а за виручені гроші зробити ремонт квартири. Натомість отримав штраф у сумі 10 тис. злотих (майже 70 тис. грн) та депортацію за межі сусідньої країни.
Варто зауважити, що з призначенням генерала бригади Войцеха Сковронека на посаду керівника Надбужанського відділу прикордонної варти протидія контрабанді в зоні відповідальності МАПП «Ягодин-Дорогуск» і «Устилуг-Зосін» значно посилилася. Тому й не дивно, що наші контрабандисти 20 квітня вирішили просто викинути біля застави ім. Пархоменка 42 ящики сигарет, аби не мати більших проблем…
Наш кор.
На фото прес-служби Надбужанського відділу прикордонної варти: контрабандна сигаретна партія в українському автобусі.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%