Сирник із чорницями

Сирник  із чорницями

150 г масла, 300 г цукру, 300 г чорниць, 5 яєць, 200 г борошна, 600 г сиру, 100 г крохмалю, ванілін, розпушувач, цукрова пудра.
Змішуємо тепле масло з половиною цукру, ваніліном, яйцем, сюди ж додати борошно й розпушувач (має вийти густе). Змащуємо деко маслом і викласти тісто, сформувавши «бортики».
Далі начинка. Змішуємо сир, 4 жовтки, решту цукру. Перетираємо, додаємо крохмаль. В іншій ємності збиваємо до густої піни охолоджені білки (можна зі щіпкою солі), вливаємо до сирної маси та акуратно перемішуємо. У третій ємності блендером подрібнюємо чорниці з цукром (пару ягідок залиште для оздоблення).
На тісто викладаємо сир, поверх у заглиблення – чорничне пюре. А запікаємо в духовці. Коли прохолоне – посипаємо пудрою. 
Поліна РУДЕНКО. 

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Децентралізація влади в Україні...

Децентралізація влади в Україні...

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (59) - 15.9%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (167) - 44.9%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (100) - 26.9%