Вчитися ніколи не пізно!

Вчитися ніколи не пізно!

Співробітники Любешівського відділення поліції взяли участь у заняттях, присвячених різноманітним аспектам практичного застосування норм і положень Кодексу України про адміністративні правопорушення. Лекції поліцейським прочитали суддя Любешівського районного суду Наталія Гладіч та керівник Любешівського районного відділення Державної виконавчої служби в області Любов Гречко.

Про це повідомляє прес-служба поліції області

У центрі уваги, зокрема, були питання механізму застосування ст.130 (Керування транспортними засобами або суднами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та  ст. 266 (Відсторонення осіб від керування транспортними засобами та огляд на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліцейські також відпрацювали алгоритм дій у випадках огляду водіїв з метою виявлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або перебування під впливом лікарських препаратів. Підставою для проведення таких оглядів є постанова Кабінету Міністрів України від 17 грудня 2008 р. № 1103 «Про затвердження Порядку направлення водіїв транспортних засобів для проведення огляду з метою виявлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або перебування під впливом лікарських препаратів,  що знижують увагу та швидкість реакції, і проведення такого огляду».

Наш кор.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%