Дивіться футзал, хлопці!

Дивіться футзал, хлопці!  У брудному (дійсно брудному, через погодні умови) матчі луцька "Волинь" все ж поступилась донецькому "Олміпіку" у черговому матчі "Ліги Парі-матч".

"Мстя моя страшна" - такі думки були у вболівальників нашої головної футбольної команди перед матчем проти "олімпійців" у Сумах. І автор недарма згадує про вболівальників, адже на "заповненому""Ювілейному" саме наші "ультрас" створювали атмосферу своєю підтримкою. А самі гравці добряче пам'ятали матч першого кола, де ми пропустили "нічийний" гол на шостій (!) доданій арбітром хвилині, тому й настрій на гру у них був відповідний...
Шкода лиш, що у підсумку це команді не допомогло. Хоча починалось все дуже навіть непогано: пресинг волинян на чужій половині поля приніс плоди у середині першого тайму. Шикарна передача передача Олега Герасимюка з центру поля знайшла голову Сергія Петрова, яка, у свою чергу, скинула "кулястого" на Артема Дудіка - а той не сильним, але надто точним ударом відправив "знаряд" у сітку воріт суперника - 0:1. 
Як виявилось, музика грала не довго... А тепірочки можна порозмовляти й про футзал. Це ж там забивають голи з розіграшу кутового?  "Олімпік" показав, що вміє так само: низовий пас з кутового, удар з гострого кута - капітулюй, Марчук! 1:1 - і, чесно кажучи, автор цих рядків у чемпіонаті України такого ще не бачив. Хто у нас там тренер захисту?
Для того, аби відійти від цього удару, перерви луцьким хлопцям не вистачило. На початку другого тайму "Олімпік" вийшов уперед в рахунку: навісна передача екс-волинянина Темура Парцванії знайшла у штрафному майданчику лучан голову Дмитра Гришка (який у тому моменті перебував у положенні поза грою - але це так, для довідки) - а від неї м'яч залетів до сітки воріт, сформувавши остаточний рахунок матчу - 2:1. 
Чому остаточний? Тому що "Хрестоносці" не змогли реалізувати свої моменти. Останній і найкращий з них стався уже в компенсований арбітром час - Микола Ляшенко передачу партнера переправив у стійку воріт суперника. Таким чином, своєрідної помсти за 2:2 у Луцьку не сталося, а "Волинь" продовжує свою програшну серію на виїздах...
Вже трохи підзадовбавший вас, але Дмитро КУЗНЕЦОВ
Фото Фк "Волинь"

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%