Горе-мисливця затримали неподалік кордону з Польщею

Горе-мисливця затримали неподалік кордону з Польщею

Учора ввечері прикордонники Луцького загону виявили та затримали нашого співвітчизника, який з мисливською рушницею намагався втекти від охоронців кордону.

Про це повідомив інформаційний ресурс “ЗУНР.ІНФО” посилаючись на Державну прикордонну службу України.

Невідомого прикордонники виявили за 30 метрів від лінії державного кордону на напрямку українського населеного пункту Новогрузьке та польського Гнішув. Побачивши військовослужбовців Держприкордонслужби горе-мисливець вдався до втечі, але це йому не вдалося. Затриманий був без документів, однак з його слів стало відомо, що він житель Любомльського району. Також у даного громадянина не було документів і на зброю - мисливську рушницю з набоями.

Наразі правоохоронцями складено процесуальні документи на особу не тільки за порушення прикордонного режиму, а й за злісну непокору законній вимозі прикордонників. Згодом затриманого передано представникам Національної поліції.

Нагадаємо, що полювання у прикордонній смузі здійснюється з обов’язковим інформуванням розпорядником полювання чи особисто мисливцем органів або підрозділів Державної прикордонної служби, в межах відповідальності яких буде проводитися полювання. А у смузі місцевості між лінією державного кордону та лінією прикордонних інженерних споруд полювання забороняється.

Наш кор.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%