У гостях у бійців «Світязя»

У гостях у бійців «Світязя»

Тимчасовий виконувач обов’язків начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області, генерал поліції третього рангу Петро Шпига та його заступник, підполковник Сергій Козак відвідали бійців роти особливого призначення «Світязь», які несуть службу й забезпечують правопорядок у зоні проведення антитерористичної операції. Вони ознайомилися з побутовими умовами правоохоронців та передали їм допомогу.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

«Наші земляки належним чином забезпечують правопорядок і виконують усі поставленні завдання. Бійці спецпідрозділу пройшли «Іловайський котел» і бої під Волновахою. На їх прикладі можна виховувати покоління українців. Висловлюю щиру подяку та повагу кожному бійцеві. Зичу захисникам міцного здоров’я, сили та витримки», – зазначив Петро Шпига.

Керівники волинської поліції поспілкувалися з бійцями, ознайомилися з умовами їх проживання та передали спецпризначенцям продукти харчування та іншу допомогу.

Добровольчий підрозділ – рота патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь» Головного управління Національної поліції у Волинській області був створений в червні 2014 року. Першим командиром «Світязю» був Олександр Фацевич, потім роту очолював Сергій Козак, а нині обов’язки командира виконує В’ячеслав Моніч.

Наш кор.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%