Добра новина

Добра новина

Волинський активіст, якого знайшли повішеним у Києві, «воскрес» після коми

22-річний Віталій Грабовський, якого знайшли повішеним у Києві - воскрес після коми. Посилаючись на видання «Радар», пише «Волинь 24».

"Учора пізно ввечері розмовляю телефоном із Бідзюрою. Раптом висвічується на мобілці, що телефонує мені Віталій Грабовський. Мені аж мурашки по шкірі. Адже кілька днів тому дізнався про його смерть", - розповів голова Поромівської об’єднаної територіальної громади Євген Недищук.

"Тоді мені зателефонував із Києва якийсь російськомовний чоловік, назвався представником охоронної фірми, де працював і Віталік. Мовляв, виявили тіло повішеного Грабовського, зараз воно у морзі", - зауважив обранець.

За його словами, бабусю хлопця вже сповістили, і тоді зателефонували до Євгена Недищука бо номер знайшли в його мобільнику. Співрозмовник повідомив, що завтра тіло заберуть з моргу і доправлять до Нововолинська коштом фірми.

"Я набирав тоді бабусю (в неї лише домашній телефон) – не відповідала. Хотів і сам коштами допомогти. Повідомив сумну звістку Анатолію Бідзюрі, він – вам. А що роботи зараз маю багато, то переключився на інші клопоти", - розповів Євген Недищук.

І от зненацька!..

"Учора ввечері телефонує мені хтось із номера Грабовського. Але голос Віталіка! Питаю: “Ти?!” – “Та я, я”, - вражено переповідає обранець громади.

Виявляється, хлопчина був кілька днів у комі. Прийшов до тями – і самовільно забрався з лікарні. Першому зателефонував мені. Бабуся його вже знає, що він живий.

Журналісти видання РАДАР спілкувався і з самим Віталієм Грабовським. Хлопець стверджує: йому погрожували й “допомогли” опинитись у зашморгу.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%