Турнір з хокею в Шацьку

Турнір з хокею в Шацьку

29 січня 2017 року на озері Велике Чорне, що в селищі Шацьк вже доброю традицією почали відбуватися турніри із хокею. Організатори - активні хлопці з громадської організації "Шаковель" Володимир Кубай і Сергій Грицюк, запрошуючи любителів зимового виду спорту до Шацька, подбали про збільшення площі льодового поля, встановили по його периметру борти, вдосконалили ворота, - повідомляє Шацька райдержадміністрація.

 

Перед початком змагань хокеїстів привітали представники влади Шацького району: Василь Голядинець - голова Шацької райдержадміністрації та Сергій Карпук – голова Шацької районної ради.

Цього разу в турнірі взяли участь 4 команди: 2 команди з міста Ковель, одна із села Згорани Любомльського району та одна із селища Шацьк.

Декілька годин запеклої та азартної боротьби з голосним розбором польотів та штовханиною закінчилися перемогою найдостойніших. Якщо на минулому турнірі ковельські хокеїсти - досвідчені, в повній екіпіровці - відчували себе абсолютними фаворитами, то цього разу шацькі і згоранські хокеїсти тримали ковельчан у постійній напрузі, час від часу забиваючи в їхні ворота голи.

Переможцями гри, посівши перше і друге місця, стали команди з Ковеля, третє місце дісталося шачанам, четверте - жителям Згоран.

На ковельчан чекав обіцяний приз - відпочинок в оздоровчих чанах в селі Світязь (маєток «Nester-House»).

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%