Прощання з Миколою Романюком – 5 лютого (оновлено)

Прощання з Миколою Романюком – 5 лютого (оновлено) Невиліковна хвороба жорстоко і передчасно забрала в лучан міського голову Миколу Романюка. Його серце перестало битися пообіді 3 лютого. Прощання з Миколою Ярославовичем – у неділю, 5 лютого.

«Висловлюю співчуття рідним, близьким, друзям, колегам і всім лучанам з приводу непоправної втрати — смерті Луцького міського голови Миколи Ярославовича Романюка. З великим сумом я прийняв цю важку новину про неочікувану та передчасну смерть мого колеги, з яким ми були добре знайомі і часто контактували. Це непоправна втрата для рідних, близьких і всієї громади Луцька, адже Микола Романюк належав до людей, в яких слова і діло ніколи не розходилися. Він був досвідченим управлінцем, який досяг успіху на різних ділянках роботи, - відреагував на смерть Миколи Романюка глава уряду Володимир Гройсман. – Але найбільша його заслуга, поза жодними сумнівами, була в царині становлення українського самоврядування. Завдяки наполегливій праці Миколи Ярославовича в Луцьку активно впроваджується реформа з децентралізації, а громада міста з кожним роком демонструє значні успіхи свого розвитку. Переконаний, що самовіддана праця Миколи Ярославовича на благо рідного міста та нашої країни знайде гідне продовження у діяннях його соратників, послідовників і наступних поколінь».

У зв'язку з передчасною смертю Миколи Ярославовича 4 та 5 лютого 2017 р. у Луцьку оголошено днями жалоби. Відповідне розпорядження підписав перший заступник міського голови Тарас Яковлєв. На знак скорботи за померлим приспущені державні прапори України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради, комунальних підприємств та закладів, державних підприємств, установ, організацій на території міста. Обмежено проведення розважально-концертних заходів на території міста, заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.

Прощання з Миколою Романюком відбудеться у неділю, 5 лютого. Об 11.00 відбудеться відспівування покійного у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору УПЦ Київського патріархату. З 12.00 до 14.00 – церемонія громадського прощання з міським головою Миколою Романюком в облмуздрамтеатрі ім. Тараса Шевченка. 

 Похоронять Миколу Ярославовича у рідному с. Золочівка Демидівського р-ну Рівненської обл., яке знаходиться на самісінькій межі з Луцьким р-ном Волині і від якого до Луцька лише 30 км.

Наш кор.

На фото прес-служби луцької міської ради: таким був Микола Романюк.

 

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%