Зустрічі

Зустрічі

Атовець Юрій Щербик презентував нову книгу

В клубі літературних презентацій «Вперше» бібліотеки-філії №10 відбулась презентація книги Юрія Щербика «На лінії невидимих фронтів»

Рік тому в бібліотеці  презентували першу книгу автора «Небо Донбасу», яку автор написав після повернення зі Сходу України. Тепер він бачить себе в творчості і літературі.

 Нова книга Юрія Щербика «На лінії невидимих фронтів» – про невидиму війну з самим собою, про соціум, філософські роздуми про життя. Це не просто книжка, а настанова читачеві рости і розвиватися разом зі своєю країною.

На зустріч з автором прийшло багато друзів, волонтерів, родина, які говорили про щирість автора, про справжній патріотизм в житті і творчості. Натомість Юрій дарував присутнім пісні на власні слова і музику.

А самі вірші та проза звучали у виконанні учасників аматорського театру «Вперше», працівників бібліотеки, літераторів студії «Без меж». Вела це дійство режисер, драматург Наталка Максимчук. Окремою частиною літературного вечора була автограф і фото-сесія, спілкування і знайомство з новими читачами. Відтепер і бібліотека має примірники книг Юрія Щербика.

Друзі по літературному клубу «Без меж» подарували авторові ручку Parker – для автографів і нових творів. Голова ГО «Яворина» Руслана Вознюк подякувала мамі Юрія – Марії Щербик за вкладені у сина любов, справжність та відданість рідній землі. Особливо приємно авторові було бачити своїх побратимів – Андрія Гаця, Сергія Андрієвського та співавтора книги Віталія Лісецького, який зробив всі використані у ній фото. Вітання, квіти і великий оригінальний торт від друзів, а також автограф і фото-сесії для шанувальників, знайомство з новими читачами склали приємну частину літературного вечора.

Надія ЧМІЛЬ.

Фото автора.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%