М’ясо по-французьки з картоплею

М’ясо по-французьки з картоплею

Інгредієнти:
- Очищена картопля – 1 кг; 
- 300 гр. свинини;
- 2 середні цибулини;
- 200 гр. майонезу;
- 50 гр. твердого сиру;
- Сіль – за смаком;
- Перець – за смаком;
- Зелень – за смаком.
Нарізаємо м’ясо на шматочки товщиною приблизно в 1 см і злегка відбиваємо. Кожен з них солимо і перчимо.
Цибулю ріжемо півкільцями, а картоплю – кружечками. Укладаємо все на деко, попередньо змастивши його невеликою кількістю соняшникової олії. Спочатку кладемо приблизно 1/3 цибулі, зверху м’ясо. Потрібно постаратися розподілити все так, щоб «застелити» деко цілком.
Тепер викладаємо решту цибулі і змащуємо майонезом. Далі кладемо картоплю, солимо її і ще раз шар майонезу. 
Ставимо деко в духовку на 1-1.5 години, при температурі ~ 175° С. Хвилин за 15 до готовності м’ясо по-французьки з картоплею слід посипати тертим сиром.

Смакуйте з задоволенням!

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Децентралізація влади в Україні...

Децентралізація влади в Україні...

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (53) - 16.4%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (135) - 41.8%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (92) - 28.5%