У справі «Третяків» – літні канікули

У справі «Третяків» – літні канікули

Багатостраждальну та довготривалу кримінальну справу подружжя Третяків, яких звинувачують у корупції, перенесли на два місяці.

Нагадаємо, 18 січня 2016 р. співробітники Служби безпеки України спільно з Національною поліцією та прокуратурою спіймали на хабарі заступника голови Ківерцівської райдержадміністрації Сергія Третяка.

А в ході досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що до махінацій ніби причетна і його дружина – депутат Ківерцівської райради від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Тетяна Третяк.

Як відомо нашим читачам, попереднє засідання було перенесено через заміну прокурора, ще одне було відкладене через стан здоров’я Тетяни Третяк.

На черговому розглянули представлені прокурором оригінали оптичних носіїв (MicroSD), але через недосконалість техніки, (два з них просто не відкрилися, а інші два були такої поганої якості, що ніхто із присутніх не міг розібрати, про що йдеться мова у відео!), прокурор попросив суд перенести розгляд справи, щоб долучити спеціалістів та техніку для якісного відтворення відео-доказів.

Тож у справи – літні канікули…

Ольга КОНОНЧУК. 

На фото автора: під час судового засідання

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%