Різотто з печерицями
Інгредієнти:
1,5 склянки рису;
400 грамів свіжих печериць;
зубчик часнику;
1 літр овочевого або грибного бульйону;
60 грамів вершкового масла;
2 столові ложки оливкової олії;
1 цибулина;
свіжа петрушка;
50 грамів пармезану;
перець і сіль за смаком.
У глибокій сковорідці розтопити половину масла й обсмажити на ньому цибулю.
Додати до цибулі рис й обсмажити протягом 3 хвилин. Додати четверту частину бульйону й тушкувати на слабкому вогні. Згодом поступово долити весь бульйон.
На розігрітій оливковій олії підсмажити подрібнений часник, покласти подрібнені гриби (якщо лісові, то попередньо відварені до готовності у підсоленій воді) й смажити до повного випаровування рідини.
У кінці приготування грибів додати сіль, перець та петрушку. З’єднати гриби з рисом.
Зняти з плити, додати тертий пармезан та решту масла.
Дати постояти під кришкою 2-3 хвилини й подавати до столу.
Смакуйте з задоволенням!
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
Як брестські дорожники потрапили на трасу Луцьк-Рівне? Всеукраїнська нагорода шестирічної студентки Супрунізм у халаті От приїде Сюмар, Сюмар нас розсудить! Екстримали Повернули став громаді Розшукував Інтерпол — знайшли поліцейські «СВІТЛОДІТИ: збережи життя на дорозі!» Обмін перемогами «Волинь» мінімально перемогла аматорівІнтерв'ю



- Опитування
- Результати
Фото

20

39

59

35

16

15

18

25

54
14