Різотто з печерицями

Різотто з печерицями


Інгредієнти:
1,5 склянки рису;
400 грамів свіжих печериць;
зубчик часнику;
1 літр овочевого або грибного бульйону;
60 грамів вершкового масла;
2 столові ложки оливкової олії;
1 цибулина;
свіжа петрушка;
50 грамів пармезану;
перець і сіль за смаком.

У глибокій сковорідці розтопити половину масла й обсмажити на ньому цибулю.
Додати до цибулі рис й обсмажити протягом 3 хвилин. Додати четверту частину бульйону й тушкувати на слабкому вогні. Згодом поступово долити весь бульйон.
На розігрітій оливковій олії підсмажити подрібнений часник, покласти подрібнені гриби (якщо лісові, то попередньо відварені до готовності у підсоленій воді) й смажити до повного випаровування рідини.
У кінці приготування грибів додати сіль, перець та петрушку. З’єднати гриби з рисом.
Зняти з плити, додати тертий пармезан та решту масла.
Дати постояти під кришкою 2-3 хвилини й подавати до столу.

Смакуйте з задоволенням!

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Децентралізація влади в Україні...

Децентралізація влади в Україні...

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (58) - 16.4%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (153) - 43.3%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (97) - 27.5%