«Ми залишаємо за собою право самостійно захищати своє життя»...

«Ми залишаємо за собою право самостійно захищати своє життя»...

Нардеп Лапін згадав про своє коротке АТОвське минуле та погрожує... взяти Луцьк під власний контроль, заручившись підтримкою деякої частини колишніх фронтовиків і добровольців!


Ігор Лапін, який разом із представником правлячої коаліції нардлепом Дмитром Лубінцем («смотрящій» від «БПП «Солідарність» за Волинню нардеп із Донбасу) боровся з добровольчими блокпостами на Сході і намагався відновити торгівлю з російськими окупантами на Донбасі, цього разу вирішив повернути вістря критики на... Волинь.

Саме тому, зібравши довкола себе майже 2 сотні ветеранів і волонтерів, провів т. зв. мітинг, де одноголосно ухвалили звернення до Президента України Петра Порошенка з вимогою «вгамувати» Ігоря Палицю та перевірити, чи є в нього подвійне громадянство.

Задум організаторів цього шору зрозумілий: знайти способи, щоб позбавитися неугодного голови облради Ігоря Палиці під будь-яким приводом. І, як показала сумна історія з Міхеілом Саакашвілі, позбавлення українського громадянства – найкращий і найлегший спосіб досягнення мети.

Тож 11 серпня на Київському майдані, прямо попід вікнами апологета правлячого режиму, голови облдержадміністрації та №1 у списку депутатів облради від «Блоку Петра Порошенка» Солідарність», «представники різних з'єднань та волонтерських організацій» вислухали палку промову народного депутата України від Луцького округу №22 (яценюкова фракція «Народний фронт») Ігоря Лапіна, який себе асоціює як «командир штурмової роти «Захід» батальйону «Айдар».

«Він озвучив заяву до глави держави Петра Порошенка, Генерального прокурора Юрія Луценка, керівника Служби безпеки України Василя Грицака, директора Антикорупційного бюро Артема Ситника, голови Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова. Луцьк стає небезпечним місцем для людей, які мають думку відміну від думки власника «Варти порядку» – приватної армії УКРОПівця, голови облради Ігоря Палиці», – повідомив портал «ВолиньPost».

Ресурс деталізував:

«Прикриваючись справжніми АТОвцями та патріотами, дана структура використовується як силовий блок для підтримки політичних акцій на користь партії УКРОП. Саме при ній формуються групи «ті тушок» для залякування та дискредитації опонентів. АТОвці та волонтери, які підписали звернення, закликають правоохоронців розслідувати підозри про подвійне громадянство Ігоря Палиці, «бо якщо цього разу керівництво приватної армії уникне відповідальності, відчуття безкарності спричинить нову хвилю злочинів та беззаконня у нашому місті».

У заяві прозвучала і пряма загроза Конституційному ладу, адже вчорашні фронтовики та ті особи, які до них затесалися, погрожують взяти владу в м. Луцьку у протиправний спосіб:

«Панове керівники держави! Ми воювали для того, щоб був спокій, а в нас нищать майно, б’ють активістів. Владо, ми вас обрали і дали вам право сили. Або ви наведете порядок в Луцьку та повернете спокій на наші вулиці, або ми залишаємо за собою право самостійно захищати своє життя, а також життя своїх рідних та друзів!».

Потім учасники зібрання порозносили копії заяви в структурні підрозділи силовиків, до яких воно адресувалося. В тому числі і в канцелярію облдержадміністрації.

Сергій ШРАМЧУК.

На фото «ВолиньPost»: зібрання під вікнами губернатора.

 

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%