У Луцьку поліція оперативно розкрила вбивство

У Луцьку поліція оперативно розкрила вбивство

Учора в Луцьку невідомий вдарив ножем чоловіка. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Постраждалого госпіталізували до Волинської обласної клінічної лікарні, де він помер .
Про це повідомила повідомила ГУНП у Волинській області.
Подія трапилася 11 серпня, приблизно опівночі на вул. Карпенка-Карого. Невідомі особи спричинили конфлікт з 24-річним лучанином, в ході якого останньому завдали ножових поранень. Спільно з працівниками патрульної поліції слідчі оперативно встановили особу зловмисника та затримали його в порядку ст. 208 КПК України. Ним виявився 24-річний мешканець Рівненської області.
«За цим фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Мова йде про вбивство. Зловмисника затримали у порядку статті 208 КПК України. Нині, вирішується питання щодо оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу», – повідомив Сергій Козак, т.в.о. начальника ГУНП у Волинській області.
Злочинцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти рок. Досудове розслідування триває.
Наш кор.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%