Готуємо «Лагман». Суп і рагу за одним рецептом

Готуємо «Лагман». Суп і рагу за одним рецептом


Пропонуємо вашій увазі рецепт середньоазійської страви, яку одночасно відносять і до перших страв, і до других.
А регулювати цей процес можна за допомогою м’ясного бульйону. Коли його багато – це суп, а коли мало – це рагу.

Інгредієнти:
500 грамів телятини;
300 грамів локшини;
1,5 літра м’ясного бульйону;
2 помідори;
2 болгарські перці;
1 цибулина;
3 столові ложки олії;
2 зубці часнику;
пучок петрушки;
мелений чорний перець; сіль.

М’ясо промити, порізати невеличкими кубиками і підсмажити до золотистого кольору з обох боків. Для цього краще м’ясо смажити невеличкими порціями, а сковорідку обрати глибоку, з високими бортиками.
Перець помити, очистити від серединки з насінням і порізати невеличкими кубиками.
Помідори помити, ошпарити кип’ятком, зняти шкірку і порізати кубиками.
Цибулю почистити, помити і порізати невеличкими шматочками.
У сковорідку до м’яса додати порізані помідори, перець і цибулю, все акуратно перемішати, смажити на середньому вогні, постійно помішуючи, приблизно 7 хвилин.
М’ясний бульйон підігріти і влити в сковорідку до м’яса з овочами, довести до кипіння, зменшити вогонь і залишити на годину варитись.
Локшину відварити до готовності, процідити і залишити в друшляку, щоб стекла зайва волога.
Підготувати глибоку тарілку, покласти трішки готової локшини та залити бульйоном з м’ясом і овочами.
Часник і петрушку дрібненько порізати і додати в суп.
Подавати суп дуже гарячим.
Смакуйте з задоволенням!

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Децентралізація влади в Україні...

Децентралізація влади в Україні...

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (59) - 15.7%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (171) - 45.5%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (100) - 26.6%