Плакали наші грошики – 2

Плакали наші грошики – 2

Якби селекціонери київського «Динамо» 10 років тому ловили ґав, то Андрій Ярмоленко спочатку б грав за луцьку «Волинь». І продаж цього футболіста поповнив би касу клубу Віталія Кварцяного, а не Ігоря Суркіса.


Ні для кого не секрет, коли Андрій Ярмоленко після перегляду в столичному «Динамо» не підійшов гранд-клубу, то повернувся в чернігівську «Десну». Саме там і запримітив перспективного лівшу досвідчений луцький наставник Віталій Кварцяний. Він майже переконав Андрія Ярмоленка дебютувати в елітному дивізіоні саме в формі «хрестоносців», але наставник чернігівців Олександр Томах зумів продати 16-річний талант у «Динамо». Так Андрій Миколайович пішов до вершин професійного спорту під егідою Ігоря Суркіса, який 28 серпня ц. р. і продав хавбека збірної України дортмундській «Борусії» за 25 млн євро.

Так що плакали наші грошики…

А керівництво дортмундської «Борусії» радіє від вдалого придбання. Спортивник директор клубу Міхаель Цорк сказав, що 27-річний гравець української збірної допоможе його команді виграти Лігу чемпіонів УЄФА.

В Андрія Ярмоленка віднині на футболці №9. Контракт підписано на 4 роки.

Щодо захисника киян Євгена Хачеріді, який перйшов у столичний клуб із Луцька, то в його контракті є пункт, який передбачає частину коштів від його нового трансферу перерахувати нам. Але Ігор Суркіс вперто не продає Євгена Хачеріді, всупереч його волі та бажанням...

Роман УСТИМЧУК.

На фото прес-служби ФК «Борусія» (Дортмунд): під час підписання чотирирічного контракту.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%