Консервуємо салат із зелених помідорів

Консервуємо салат із зелених помідорів


Інгредієнти:
2 кг зелених помідорів;
50 г солі;
500 мл води;
150 г цукру;
100 мл оцту;
40 г рафінованої олії;
3 цибулини;
чорний перець горошком;
духмяний перець;
гірчиця в зернах;
лавровий лист.

Помідори порізати на четвертинки (великі – на вісім частин), скласти в миску і насипати 20 г солі.
Обережно перемішати і залишити на 8-10 годин.
Через 10 годин з помідорів зцідити рідину, що утворилася.
Цибулю порізати кільцями.
На дно кожної банки покласти 1 ч. ложку гірчичних зерен, 2 горошини духмяного перцю, 3 горошини чорного перцю та один лавровий листок.
В банки шарами викладати шматочки помідорів та цибулі.
З води, 30 г солі, оцту та олії зварити маринад. Гарячим маринадом залити підготовлені помідори.
Простерилізувати банки (якщо 0,5-літрові – 15 хв., якщо 1-літрові – 25 хв.), герметично закрутити кришками, перевернути догори дном до повного охолодження.

Смакуйте з задоволенням!

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Децентралізація влади в Україні...

Децентралізація влади в Україні...

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (58) - 15.9%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (162) - 44.5%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (99) - 27.2%