Курячі шлуночки в томатно-імбирному соусі

Курячі шлуночки в томатно-імбирному соусі

Інгредієнти:
500 г курячих шлуночків;
1 велика цибулина;
5 зубців часнику;
200 г томатного соусу;
1 ч. ложка меленого імбиру;
гострий червоний перець;
чорний перець;
лавровий лист;
сіль за смаком.

Цибулину порізати дрібно і обсмажити на пательні з невеликою кількістю олії.
Курячі шлуночки порозрізати на 4 частини, додати до цибулі. Обсмажувати ще 5 хвилин.
Влити томатний соус, накрити кришкою і продовжувати тушкувати хвилин 10.
Додати подрібнений часник та імбир. Посолити за смаком, покласти лавровий листок, всипати чорний і червоний перець.
Накрити кришкою і тушкувати на найменшому вогні до готовності.
У якості гарніру підійдуть рис або макарони.

Смакуйте з задоволенням!

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Децентралізація влади в Україні...

Децентралізація влади в Україні...

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (59) - 15.9%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (167) - 44.9%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (100) - 26.9%