Курка по-грецьки

Курка по-грецьки

Інгредієнти:
Курячі ніжки – 400 г;
Помідори черрі – 100 г;
Часник – 7 зубків;
Лимон – 2 шт;
Картопля – 250 г;
Цибуля біла – 1 шт;
Перець болгарський – 1 шт;
Олія оливкова – 2 ст. л;
Оливки чорні – 50 г;
Спеції за смаком;
Кубик бульйонний – 1 шт.

Можна використовувати всю курку, можна тільки ніжки або грудки.
М’ясо курки посипаємо сіллю, перцем і сумішшю спецій для курки. Додаємо 1 ч. л. оливкової олії. Також видавлюємо сік одного лимона і добре обмастимо м’ясо отриманим маринадом.
Болгарський перець нарізаємо смужками. Другий лимон нарізаємо кружечками.
Змащуємо сковорідку оливковою олією та обсмажуємо куряче м’ясо на великому вогні поки воно не зарум’янеться, по 5 хвилин з кожної сторони. Викладаємо картоплю.
Добавляємо часник, болгарський перець, помідори черрі. Потім – лимон та оливки.
Якщо у вас є курячий бульйон, можете використовувати його, а можна розчинити бульонний кубик. Нам знадобиться десь 200 мл бульйону.
Бульйон додаємо в сковороду з куркою і овочами.
Відправляємо сковороду у розігріту до 170 ° С духовку на 40 – 50 хвилин.
Смакуйте з задоволенням!

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Децентралізація влади в Україні...

Децентралізація влади в Україні...

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (59) - 15.8%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (169) - 45.2%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (100) - 26.7%