Біда по вулиці Шахтарській

Біда по вулиці Шахтарській

Чому «нова поліція» вбиває людей «по-старому»?!


Слідство встановлює очевидців дорожньо-транспортної пригоди в м. Нововолинську та просить громадян надати всю наявну інформацію.

24 листопада 2017 р., приблизно 18 год. 45 хв., в місті Нововолинську водій автомобіля марки «BMW», рухаючись по вул. Шахтарській до перехрестя з б-ром Шевченка, виїхав на смугу зустрічного руху та почав обгін автомобіля, який рухався в попутному напрямку, внаслідок чого допустив зіткнення з автомобілем марки «ВАЗ-1117», що рухався назустріч. У результаті зіткнення водій автомобіля «ВАЗ-1117» загинув від отриманих травм.

«Слідство звертається до можливих очевидців дорожньо-транспортної пригоди та просить надати будь-які достовірні відомості, записи з відеореєстраторів чи інші дані, які допоможуть в найкоротші строки об’єктивно закінчити досудове розслідування та притягнути винних до відповідальності», – зазначається у повідомленні прес-служби УСБУ у Волинській області.

Нагадаємо: 24 листопада під час ДТП за кермом «BMW» був 23-річний працівник сектору карного розшуку Нововолинського відділу поліції. Його врятували подушки безпеки, які спрацюювали в салоні німецького легковика з польськими номерними знаками. А от 67-річний водій російської машини помер на місці.

«Свідки ДТП повідомляли, що в «BMW» всього було четверо пасажирів. Троє з них втекли з місця події. Начальник поліції Сергій Галащук повідомив деякі деталі ДТП.

Водій за кермом був у нетверезому стані. У позаробочий час побачив своїх колег та вирішив підвезти. Не справився з керуванням. В результаті аварії водій іномарки отримав незначні тілесні ушкодження. Був госпіталізований швидкою, поки знаходиться в лікарні з переломом ноги. Поліцейського затримано. Йому буде повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення. Прокуратура вирішуватиме питання про обрання запобіжного заходу», – зазначається порталом «Буг».

Інформацію про всі обставини резонансної ДТП можна надавати цілодобово до Управління Служби безпеки України у Волинській області за номерами телефонів: (0332)24-22-10, 097-7-911-911 або на електронну скриньку: usbu_vol@ssu.gov.ua.

Наш кор.

На фото порталу «Буг»: результат смертельного зіткнення п’яного поліцая.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%