Простий рецепт чебуреків на світлому пиві
Інгредієнти:
1 скл. світлого пива;
1 яйце;
борошно;
300 г м’ясного фаршу;
1–2 цибулини;
петрушка, кріп, сіль, перець, олія.
Збити яйце, посолити, поперчити, додати пиво.
Поступово всипаючи борошно, замісити тісто і залишити його на 30 хв.
Для фаршу: дрібно порізати цибулю і зелень, змішати з фаршем, посолити, поперчити.
Тісто розкачати дуже тонко, вирізати кола діаметром не менше 15 см.
Виліпити чебуреки, поклавши на один край 1 ст. ложку фаршу, накрити другим краєм і защіпати або притиснути краї виделкою.
Смажити на сковороді у великій кількості олії.
Смакуйте з задоволенням!
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
Піца-хачапурі Із Луцького замку демонтували дублюючі охоронні дошки радянського періоду «А на фронт не хочете?!» Армія: статус «обмежено придатний» скасовано Сергій Притула їде до Луцька: як потрапити на зустріч з ним «Я більше не хочу захворіти на туберкульоз!» «Кармен» спробує підкорити Луцьк! Закотилася за обрій журналістська зірка Звільнили генерала, який займався підготовкою мобілізованих! На Волині у пожежі постраждала жінка- Опитування
- Результати