Бастурма з курятини у духовці

Бастурма з курятини  у духовці  

Інгредієнти:
800 грамів курячого філе;
3 склянки води;
3 лаврові листки;
3 зубці часнику;
2 столові ложки меду;
2 столові ложки солі;
2 столові ложки оливкової олії;
2 столові ложки цукру;
1 столова ложка паприки;
1 столова ложка соєвого соусу;
1 чайна ложка перцю горошком.

Маринад: У глибоку миску або каструльку налити води, додати цукор, сіль, перець і лавровий лист, закип’ятити і охолодити. 
Куряче філе промити, розрізати уздовж на дві частини і покласти в маринад на 24 години. Ємність накрити кришкою або харчовою плівкою і поставити в холодильник.
Дістати філе з холодильника, вийняти з маринаду і промити під проточною водою, підсушити, промокнувши паперовим рушничком чи серветкою.
Перемішати оливкову олію з медом, соєвим соусом, перцем, подрібненим часником і паприкою. Намазати куряче філе отриманим соусом і залишити маринуватись 2 години.
Куряче філе загорнути в рулет і перев’язати ниткою щоб не розпадалось, відправити в холодильник на ніч.
Форму для запікання застелити фольгою і покласти рулет.
Відправити в розігріту духовку і випікати при температурі 160 ºС близько години, а потім збільшити температуру до 180 ºС і пекти ще 40 хвилин. Час від часу поливати соком який утворився під час запікання.
Після охолодження зняти нитки та нарізати бастурму порційними шматками.
Смакуйте з задоволенням!

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Децентралізація влади в Україні...

Децентралізація влади в Україні...

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (68) - 14.8%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (212) - 46.2%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (124) - 27%