Рибні крученики з грибами

Рибні крученики з грибами


Інгредієнти:
1 кг рибного філе;
300 г грибів;
1 цибулина;
3 ст. ложки олії;
3 ст. ложки борошна;
1 ст. ложка лимонного соку;
0,5 скл. рибного бульйону;
сіль, перець, зелень.

Цибулю порізати кубиками, гриби – пластинками і обсмажити разом в 1 ст. ложці олії так, щоб повністю випарувалася рідина. В кінці додати посічену зелень.
Рибне філе злегка відбити плоским боком ножа, посолити і поперчити. На кожне філе викласти начинку, згорнути у формі рулетика, сколоти зубочисткою, запанірувати у борошні і обсмажити в олії з усіх боків.
До обсмажених рулетиків у сковорідку влити бульйон і лимонний сік, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 10-12 хв.
Подавати рулетики з тушкованими овочами, рисом або картопляним пюре, поливши соусом, який утворився під час тушкування.
Смакуйте з задоволенням!

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Децентралізація влади в Україні...

Децентралізація влади в Україні...

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (67) - 15.1%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (204) - 45.9%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (118) - 26.6%