У «Бойових швачок» – день народження!

У «Бойових швачок» – день народження!

17 лютого в м. Києві волинянки (і не тільки!) святкували...

«День народження – це завжди свято, і хоч «Бойові швачки» завдячують створенню свого колективу зовсім не святковим подіям, але, з іншого боку, саме ці події стали відправною точкою для нашого знайомства та об'єднання для колективної благодійної праці. Отже, сьогодні на нашому святі було гарне дружнє спілкування в веселій і душевній атмосфері, а також, благодійний аукціон на користь «основи для маскувальної сітки» і смачне частування. Але головною подією нашого свята, звісно ж, стала зустріч з нашими, вже можна сказати давніми друзями-колегами-волонтерами та людьми, які постійно допомагають діяльності нашої волонтерської групи, підтримуючи її і морально, і матеріально», – повідомила громадський активіст і «активний багнет» «Бойових швачок» Олександра Перова.

Не обійшлося й без приємних сюрпризів. Проста людина, але великий патріот України, який побажав залишитись невідомим, зробив «Бойовим швачкам» приємний подарунок: передав 200 доларів США для придбання нової швейної машини для Жанни Шнуренко, першій заступниці голови МГО «Волинське братство» та керівнику Жіночого клубу «Волинянка».

«Ми щиро дякуємо вам, шановний наш благодійнику, за вашу таку вагому підтримку нашої волонтерської праці! А фотозвіт із новою «бойовою подругою»  Жанни Василівни, після її придбання, буде виставлено в соцмережах», – наголосила Олександра Перова.

Слід зазначити, що патріотичні жінки з Києва постійно шиють і безплатно передають на фронт усе, що можуть зробити своїми руками для допомоги українським бійцям на фронті.

Світлана КОМА.

На фото автора: «Бойові швачки» Інна Радецька, Катерина Дітківська, Олена Кліманова, Любов Гузовська, Тетяна Олександрівна, Вікторія Корецька, Валентина Слободян, Ліна Гулюк, Ольга Пошуруєва, Жання Шнуренко і Роза Тюльпанова.



  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%