Доступне житло робимо недоступним власними руками?

Доступне житло робимо недоступним власними руками?

Залишилося лише 58 днів до завершення підтримки електронної петиції №22/043104-еп до Президента України Петра Порошенка «Збільшення фінансування та запуск в повному обсязі роботи програми «Доступне житло» для воїнів АТО, внутрішньо переміщених осіб та громадян, хто потребує поліпшення житлових умов».

 

«Волинська газета» в статті «Чому недоступне «Доступне житло»?» (1 березня 2018 р., повний текст – за цим посиланням: http://volga.lutsk.ua/view/20575/1/) детально розповідала про суть проблеми, яку коротко можна охарактеризувати так: державних чиновників треба стимулювати, щоб вони наповнили достатнім фінансовим ресурсом програму забезпечення учасників бойових дій на Сході, вимушених переселенців із Криму і Донбасу та молодих сімей дійсно доступним житлом.

Оскільки Кабмін своїм рішенням зменшив цьогорічну Програму «Доступне житло» на цей рік з 1 млрд грн до 100 млн грн, то саме громадськість повинна достукатися до свідомості чиновників та відновити справедливість. Тим паче, що як мінімум половину вартості житла могли б відшкодовувати самі потенційні новосели…

Тому час для підтримки петиції (розміщена за цим посиланням: https://petition.president.gov.ua/petition/43104) ще є. І цим шансом треба скористатися.

Роман УСТИМЧУК.

На фото з порталу «Будуємо разом»: алгоритм «Доступного житла».

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%