«Великодній» жах

«Великодній» жах

Повертаючись із богослужіння люди потрапили у страшну аварію.

На автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» у неділю вранці поблизу села Северинівка Маневицького району 53-річний водій автомобіля «OPEL VIVARO» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Машина перевернулася.
У салоні перебувало семеро. Люди поверталися із всеношної у Старочорторийському монастирі. Водій автівки заснув за кермом.
Внаслідок автопригоди один пасажир загинув, четверо осіб із різними травмами доставлені до лікарні, – повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.
Відомо, що 11-річного хлопчика, який загинув, у важкому стані госпіталізували до районної лікарні, але врятувати дитину не вдалося. Того ж дня він помер у реанімації медзакладу.
Як виявилося, мама з дитиною підсіли до злощасного авто, аби під’їхати додому зі служби.
«За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальні провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування під час якого будуть з’ясовані усі обставини автопригоди», – зазначив начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП у Волинській області.

Наш кор.
Фото прес-служби національної поліції у Волинській області.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%