Гречаники з м’ясом

Гречаники  з м’ясом

Інгредієнти:
Свинячий фарш – 500 г;
Гречка – 1 скл.;
Цибуля – 1 шт.
Борошно – для паніровки;
Яйце – 1 шт.;
Олія – для смаження;
Сіль, перець – за смаком.

Гречку відварюємо та перебиваємо блендером або пропускаємо 2 рази через м’ясорубку. 
Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо та смажимо на олії до золотистого кольору.
Змішуємо м’ясо, гречку, цибулю. Гарненько вимішуємо, додаємо яйце, сіль та перець. 
З фаршу формуємо невеликі котлетки, обвалюємо їх у борошні, потім у збитому яйці й обсмажуємо на повільному вогні до рум’яної скоринки. Сковороду обов’язково накриваємо кришкою.
Смакуйте з задоволенням!

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Децентралізація влади в Україні...

Децентралізація влади в Україні...

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (68) - 15%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (209) - 46%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (122) - 26.9%