ДТП на Волині: двоє людей загинуло, ще дев’ятеро травмовані

ДТП на Волині: двоє людей загинуло, ще дев’ятеро травмовані

Сьогодні вночі на території Волинської області трапилося дві автопригоди із летальними наслідками. 
Про трагедію повідомила прес-служба ГУНП у Волинській області.
Близько 02:20 на автодорозі поблизу села Гаразджа Луцького району 46-річний мешканець селища Цумань, керуючи автомобілем «Wolksvagen Golf», ймовірно, не вибрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок автопригоди 26-річний пасажир авто від отриманих травм загинув на місці. Водія та ще чотирьох пасажирів госпіталізували до лікарні. Усі потерпілі – жителі Ківерцівського району.
Цієї ж ночі в той же час  на автодорозі, сполученням «Київ-Ковель-Ягодин», між селами Машів та Підгороднє Любомльського району зіткнулися два автомобілі «ЗАЗ-Віда» та «Opel Vektra» під керуванням 51-річного жителя Дніпропетровської області та 27-річного жителя Рівненської області. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди  загинув пасажир автомобіля «ЗАЗ-Віда», 39-річний мешканець Дніпропетровської області. Окрім того, водіїв обох автівок та ще двох пасажирів автомобіля «ЗАЗ-Віда» госпіталізовано до медзакладу.
За обома фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування під час яких будуть з’ясовані усі обставини цих автопригод.
Наш кор.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%