Кабачки, запечені із м’ясним фаршем

Кабачки, запечені із м’ясним фаршем


Інгредієнти:
М’ясний фарш – 600 г;
Вершкове масло – 100 г;
Молоді кабачки – 5 шт.;
Цибуля – 1 шт.;
Сметана – 1 скл.;
Панірувальні сухарі – за смаком;
Перець, сіль – за смаком.

Молоді кабачки промиваємо, нарізаємо кружальцями, обсушуємо, солимо й обсмажуємо на розігрітій олії з двох боків до золотистого кольору.
М’ясний фарш солимо, перчимо і змішуємо з пасерованою цибулею.
Форму для запікання змащуємо маслом і посипаємо панірувальними сухарями. На дно форми викладаємо шар м’ясного фаршу, на нього – кабачки, на кабачки знову викладаємо фарш і покриваємо його кабачками.
Заливаємо запіканку з кабачків розтопленим маслом і сметаною. Запікаємо кабачки з фаршем в розігрітій до 200 °С духовці 30-40 хвилин.
Запіканка з кабачків з фаршем готова!

Смакуйте з задоволенням!

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Децентралізація влади в Україні...

Децентралізація влади в Україні...

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (67) - 15.3%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (199) - 45.5%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (116) - 26.5%