Камінь-Каширщина та Луцьк – в глибокій жалобі

Камінь-Каширщина та Луцьк – в глибокій жалобі

10-12 серпня у Камінь-Каширському р-ні – дні трауру. 11 серпня – день жалоби і в м. Луцьку. Російські окупанти вбили на Донбасі ще двох найкращих синів України – Андрія Єлістратова і Сергія Цепуха.

 

Спочатку надійшла чорна звістка про загибель на фронтах російсько-української війни молодого лучанина – розвідника Андрія Єлістратова, 1991 р. н. Ворог уночі з протитанкового реактивного снаряду поцілив в автомобіль, яким їхав наш земляк. Отримані поранені виявилися несумісні з життям…

Тому в. о. Луцького міського голови Григорій Пустовіт підписав розпорядження, де зазначається:

«У зв’язку з загибеллю під час виконання завдань на Сході України Андрія Єлістратова та його похованням у суботу, 11 серпня, оголошено Днем жалоби. На знак скорботи буде приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради, підприємств, установ, організацій державної, комунальної та інших форм власності на території міста. У цей день також обмежено проведення розважально-концертних заходів на території міста, заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті».

Наша громада втратила і ще одного волинянина – мешканця с. Видерта Сергія Цепуха…

«Стало відомо, що в зоні проведення бойових дій на Сході, загинув наш земляк, уродженець села Видерта Цепух Сергій Михайлович, – сповістив про запровадження триденного трауру голова Камінь-Каширської райдержадміністрації, депутат облради Валерій Дунайчук. –  Висловлюю щирі співчуття родині та близьким Героя у зв'язку з непоправною втратою. Закликаю у дні жалоби 10, 11, 12 серпня приспустити Державний Прапор України на будинках і спорудах органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій, а також забезпечити внесення відповідних змін до всіх запланованих розважальних культурно-масових заходів, графіків спортивних змагань».

У штабі Операції об’єднаних сил повідомили, що солдата вбив ворожий снайпер, коли українець перебував на спостережному посту. Нелюд поцілив біля с. Мар’їнка Донецької обл. нашому хлопцеві прямо в обличчя…

Загальна кількість полеглих на Сході в АТО і ОСС волинян уже сягає ледь не 200 душ…

Наш кор.

На фото з відкритих джерел: таким був Сергій Цепух.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%