Домашній кетчуп із томатної пасти

Домашній кетчуп із томатної пасти


Інгредієнти:
Томатна паста – 400 г;
Борошно – 1 ст. л.;
Вода – 0,5 склянки;
Цукор – 3 ст. л.;
Оцет (3%) – 0,5 склянки;
Часник – 2 зубчики;
Гірчиця – 0,3 ч. л.;
Сіль – 1 ч. л.;
Трави (базилік, кріп, суміш трав) – 0,3 ч. л.
Чистимо часник, подрібнюємо його.

Добре розмішуємо повну столову ложку борошна в половині склянки холодної води.
Проварюємо на невеликому вогні борошняну суміш, постійно помішуючи, поки вона не набуде консистенції негустої сметани.
Додаємо цукор, оцет, сіль, подрібнені зубчики часнику і суміш сухих трав.
Додаємо гірчицю.
Все добре перемішуємо. Додаємо томатне пюре або томатну пасту. Ретельно перемішуємо.
Домашній кетчуп готовий!

Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта azbyka-vkysa.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Децентралізація влади в Україні...

Децентралізація влади в Україні...

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (67) - 15.2%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (201) - 45.7%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (117) - 26.6%