Швидкий яблучний штрудель з лаваша

Швидкий яблучний  штрудель з лаваша


Інгредієнти:
Яблука – 3 шт.;
Вершкове масло – 80 г;
Кориця – 1 ч. л.;
Цукор – 200 г;
Ванільний цукор – 1 ч. л.;
Лаваш – 1 шт.;
Панірувальні сухарі – за смаком;
Цукрова пудра – за смаком.

Яблука очищаємо від шкірки та нарізаємо товстими кільцями, вирізавши серединку.
Перекладаємо яблука в миску, додаємо шматочки вершкового масла, цукор, корицю і ванільний цукор.
Перемішуємо, викладаємо яблука на пательню і трохи підсмажуємо.
Лаваш розрізаємо вздовж навпіл, посипаємо панірувальними сухарями. Яблука викладаємо на край лаваша і загортаємо рулетиком.
Викладаємо штрудель з лаваша на змащене маслом деко та запікаємо в розігрітій до 170 градусів духовці 20 хвилин.
Готовий штрудель посипаємо цукровою пудрою.

Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта testoved.com.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Децентралізація влади в Україні...

Децентралізація влади в Україні...

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (67) - 15.3%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (200) - 45.7%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (116) - 26.5%