Хлібний кекс з рибою
Інгредієнти:
Батон – 500 г;
Хек розморожений (філе) – 800 г;
Сьомга свіжа (філе) – 200 г;
Яйце – 4 шт.;
Цибуля – 2 шт.;
Молоко (2,5%) – 140 мл;
Сир «пармезан» – 20 г;
Вершкове масло – 50 г;
Печериці – 400 г;
Мариновані огірки – 3 шт.;
Сир (9%) – 25 г;
Олія – 100 мл;
Сіль – 15 г;
Чорний мелений перець – 5 г;
Мускатний горіх – 1 г;
Куркума – 3 г.
Обсмажте до золотистості подрібнену цибулю, потім викладіть її. На цій же пательні обсмажте нарізані кубиками печериці, наприкінці приправте їх чорним меленим перцем. Окремо обсмажте кубики сьомги.
Збийте яйця з молоком та сіллю до однорідності, додайте до грибів. Смажте до готовності яєць (2 шт.). З батона зріжте скоринку, а м’яку частину покришіть та залийте молоком на 20 хв.
Через м’ясорубку з дрібною решіткою двічі пропустіть філе хека та розмочений у молоці хліб, додайте сіль, чорний мелений перець, мускатний горіх та сир. Потім додайте збиті яйця (2 шт.), розтоплене вершкове масло, перемішайте фарш та відбийте його.
Дно та борти силіконової форми з отвором вистеліть фаршем (2/3). У середину викладіть шарами дрібно порізані мариновані огірки, цибулю, грибну начинку з омлетом, потім кубики обсмаженої сьомги. Закрийте начинку рибним фаршем, що залишився (1/3). Випікайте 30 хв. за температури 180°С.
Три скибки батона підсушіть у розігрітій до 180°С духовці впродовж 10 хв. Потовчіть на крихту. Змішайте з натертим пармезаном та куркумою.
Через 10 хв. після початку випікання дістаньте кекс з духовки, присипте половиною хлібно-сирної крихти. Ще через 10 хв. – дістаньте кекс, переверніть його на деко з пергаментом та присипте поверхню крихтою, що залишилася. Запікайте кекс ще 10 хв. до рум’яності.
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта shoot-food.livejournal.com.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
Супрунізм у халаті Посміхнись:) От приїде Сюмар, Сюмар нас розсудить! Екстримали «СВІТЛОДІТИ: збережи життя на дорозі!» В Афганістані допомогли вижити ікона і хрестик… Обмін перемогами У Луцьку чоловік підрізав дружину Нахабне пограбування Нічна різанина у ЛуцькуІнтерв'ю



- Опитування
- Результати
Фото

20

39

59

35

16

15

18

25

54
14