Тертий пиріг з яблуками

Тертий пиріг  з яблуками

Інгредієнти:
Маргарин – 200 г;
Яйця – 3 шт.;
Цукор – 1 стакан;
Борошно – 3-4 скл.;
Сода – 0,5 ч. л;
Яблуко – 4 шт.;
Цукрова пудра – 2-3 ст. л.

Розм’якшений маргарин, цукор (0,75 склянки) і яйця з’єднуємо, розмішуємо до отримання однорідної маси.
Додаємо борошно, харчову соду, (можна додати соду, погашену оцтом). Замішуємо тісто.
Тісто розділяємо на дві частини, загортаємо їх у плівку, охолоджуємо або заморожуємо.
Яблука очищаємо. Дрібно нарізаємо або натираємо на тертці.
Деко або пательню змащуємо маслом або застилаємо пекарським папером.
У розігріту, змащену жиром або застелену папером пательню рівномірно розподіляємо тісто, натираючи на тертці з великими отворами (половину порції).
Розподіляємо очищені яблука, пересипаючи їх цукром (0,25 склянки), і знову тісто.
Випікаємо пиріг при температурі 190-200° до золотистого кольору (20-25 хвилин).
Готовий тертий пиріг з яблуками посипаємо цукровою пудрою і нарізаємо на порційні шматки.

Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта cookbook.in.ua.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Децентралізація влади в Україні...

Децентралізація влади в Україні...

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (67) - 15%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (205) - 46%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (119) - 26.7%