Різотто з язиком

Різотто з язиком


Інгредієнти:
Рис – 100 г;
Телячий язик – 100 г;
Ріпчаста цибуля – 35 г;
Морква – 35 г;
Вершкове масло – 30 г;
Борошно – 10 г;
Тертий сир – 50 г;
Корінь петрушки – за смаком;
Сіль – за смаком.

Язик відварюємо з ріпчастою цибулею, коренем петрушки і морквою до готовності. Потім очищаємо його від шкіри і нарізаємо невеликими кубиками.
Готуємо соус: борошно обсмажуємо на вершковому маслі, розводимо бульйоном, в якому варився язик, до густоти сметани. 
Перемішуємо соус з нарізаним язиком.
Рис злегка обсмажуємо у вершковому маслі, додаємо проціджений бульйон, в якому варився язик, і відварюємо до готовності. Потім обережно перемішуємо, додаємо вершкове масло і тертий сир. 
Після викладаємо рис в добре змащену форму з отвором посередині й ставимо на кілька хвилин в духовку.
Готове різотто викладаємо на блюдо, помістивши в поглиблення нарізаний язик.

Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта chudo-povar.com.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Децентралізація влади в Україні...

Децентралізація влади в Україні...

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (68) - 14.8%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (212) - 46.2%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (124) - 27%