Конкурси для молоді

Конкурси для молоді

Юстиція Волині визначила переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу творчих робіт «Портрет виконавця очима сучасної молоді»

З метою ознайомлення школярів та студентів з професією державного (приватного) виконавця та популяризації професії виконавця серед молоді, Міністерством юстиції України був оголошений Всеукраїнський конкурс робіт «Портрет виконавця очима сучасної молоді».

Мета творчого заходу –популяризація професії виконавця, виявлення обдарованої молоді та школярів, організація змістовного дозвілля школярів та студентів.

Конкурс проводиться у два етапи: І – обласний; ІІ – фінальний (всеукраїнський) та у двох секціях: серед учнів загальноосвітніх шкіл та серед студентів закладів вищої освіти на тему «Портрет виконавця».

Роботи могли бути виконані у формі вірша, малюнку, есе, брошури, буклету, презентації, відеоролика.

За підсумками обласного етапу організаційним комітетом визначено два переможці серед учнів загальноосвітніх шкіл: твір-есе «Роздуми Тараса Бульбенка про визначальні риси виконавця» Станіслава Кислюка (Опорний заклад навчально-виховного комплексу «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів-гімназія» смт Шацьк) та малюнок «Виконавець – робота важлива!» Наталії Приймак, НЦДЮТ, м. Нововолинськ. Зазначені роботи будуть направленні на Всеукраїнський конкурс.

Переможця серед студентів закладів вищої освіти оргкомітет не визначив. Тому за рішенням оргкомітету на Всеукраїнський конкурс будуть направлені дві роботи учнів загальноосвітніх шкіл. Інші роботи учасників конкурсу будуть відзначені головним територіальним управлінням юстиції Волині з нагоди Дня виконавчої служби.

Оргкомітет висловлює вдячність за співпрацю управлінню освіти, науки та молоді облдержадміністрації в організації проведення конкурсу.

Богдана ХОМА.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%