Підвищення Тараса Яковлева

Підвищення Тараса Яковлева

6 листопада відбулося офіційне представлення голови Луцької районної державної адміністрації – Тараса Яковлева.

Указ про його призначення Президент України Петро Порошенко підписав 1 листопада.

«Призначити Яковлева Тараса Володимировича головою Луцької районної державної адміністрації Волинської області з 5 листопада 2018 року зі строком випробування три місяці та оплатою праці відповідно до законодавства», – йдеться в повідомленні.

Захід з представлення нового очільника розпочався хвилиною мовчання в пам’ять про загиблого волинянина – Максима Пасичнюка.

Після цього слово взяв голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко:

«Те, що я почав на Волині – повинно стати основною тезою Вашої роботи. Неправильно, коли органи влади і місцевого самоврядування не дружать. Я схильний з цим боротися. Тараса Володимировича всі знають давно, він не з моєї команди, але я його обрав. І я бачу, що він хоче щось зробити, коли приходить до мене в кабінет. Ми будемо разом дбати про державу та Княжу Волинь»

Також Олександр Ілліч окреслив головні завдання для новоспеченого керівника – забезпечити чесні вибори в ОТГ, працювати над реформою децентралізації та підтримувати порядок в районі.

«Дякую за високу довіру Олександру Іллічу та державі. Я почув першочергові завдання, маю досвід та буду працювати над наповненням бюджету. Всім головам ОТГ та сільських рад – протягую руку дружби, усіх буду підтримувати і допомагати. Також сподіваюся на співпрацю з депутатським корпусом», – зауважив у відповідь Тарас Володимирович.

Варто зазначити, що останнім часом Тарас Яковлев займав посаду радника голови ОДА. До того він був першим заступником Луцького міського голови при Миколі Романюку.

Наш кор.

Фото прес-служби Волинської облдержадміністрації.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%