Остання путь Героя

Остання путь Героя

У Луцьку відбулося прощання із загиблим військовослужбовцем – Максимом Пасичнюком.

Вшанувати пам’ять загиблого прийшли родичі та близькі, військовослужбовці, представники духовенства, лучани та гості міста.

Від імені Луцької міської ради до прощання долучились заступник міського голови Костянтин Петрочук та радник міського голови Ігор Поліщук. Панахида відбулась у Свято-Троїцькому кафедральному соборі та продовжилась на Театральному майдані нашого міста.

«Родина втратила чоловіка, сина, батька та брата. А усі ми - захисника України. Світла пам'ять про тих людей, що віддали своє життя за мирне небо та територіальну цілісність нашої держави назавжди залишиться у наших серцях», - звернувся до присутніх Костянтин Петрочук та висловив щирі співчуття родині загиблого.

Опісля громадської панахиди лучани провели загиблого в останню путь. Від Театрального майдану тіло Максима Пасичнюка відвезуть до села Губин Локачинського району, де він буде похований згідно із волею родичів.

Нагадуємо, 4 листопада від кулі снайпера загинув військовослужбовець 14-ї ОМБР Максим Пасичнюк, уродженець села Губин Локачинського району. Максим проходив військову службу за контрактом з 2017 року, захищаючи східний кордон нашої держави.

Наш кор.

Фото з сайта Луцької міськради.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%