Імбирне печиво

Імбирне печиво

Інгредієнти: 
Борошно – 2 скл.;
Імбир (корінь) – 2 шт.;
Розпушувач (пакетик) – 0,5 ч. л.;
Масло вершкове – 100 г;
Цукор – 1 скл.;
Яйце – 1 шт.;
Гвоздика – 5 шт.;
Кориця мелена – 1 ч. л.

Борошно просіюємо і з’єднуємо з розпушувачем. Додаємо дрібно натертий імбир, корицю і подрібнену гвоздику.
Розм’якшене вершкове масло з’єднуємо з цукром, додаємо яйце і підготовлене борошно. Замішуємо тісто.
На посипаний борошном стіл кладемо тісто, розкочуємо його і за допомогою склянки вирізаємо кружечки.
На змащене маслом і посипане борошном деко викладаємо печиво.
Випікаємо в розігрітій до 180° С духовці протягом 25-30 хвилин.

Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта smachno.ua.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи справилася б центральна влада з епідемією коронавірусу без підтримки органів самоврядування Волині?

Чи справилася б центральна влада з епідемією коронавірусу без підтримки органів самоврядування Волині?

Звичайно, адже вона використала для боротьби з Covid-19 весь потрібний державний ресурс. (3) - 9.1%
У Києві тільки імітують бурхливу діяльність. Насправді під прикриттям коронавірусом вирішують інші справи. (21) - 63.6%
Якби не місцеві ради, то епідемія б стала масовою. (5) - 15.2%
Мене це не стосується. (2) - 6.1%