Яловичина по-бургундськи
Інгредієнти:
500 г яловичини;
150 г печериць;
250 мл яловичого бульйону;
3 середні цибулини;
1 ч. ложка кукурудзяного крохмалю;
1 гілочка петрушки;
1 зубок часнику;
1 лавровий лист;
Кілька крапель оливкової олії;
Сіль і перець – за смаком.
Поріжте яловичину невеликими кубиками. У чаші мультиварки, змащеній олією, обсмажте м’ясо в режимі «Випічка» протягом 10 хв., помішуючи лопаткою.
Доки м’ясо смажиться, налийте бульйон у невелику каструлю, додайте кукурудзяний крохмаль, дрібно нарізану петрушку і спеції. Доведіть до кипіння і варіть на маленькому вогні, доки соус не загусне. Залийте яловичину соусом. Додайте води, якщо соусу буде недостатньо, щоб покрити все м’ясо.
Встановіть режим «Випічка» і готуйте 65 хв. Поріжте цибулю та гриби і додайте їх до м’яса за півгодини до закінчення режиму. Потім залиште в режимі «Підігрів» ще на 15 хв.
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта poradnyk.com.ua.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
Супрунізм у халаті Посміхнись:) От приїде Сюмар, Сюмар нас розсудить! Екстримали «СВІТЛОДІТИ: збережи життя на дорозі!» В Афганістані допомогли вижити ікона і хрестик… Вбережи звіра! У Луцьку чоловік підрізав дружину Нічна різанина у Луцьку У волинянина поліцейські вилучили амфетамінІнтерв'ю



- Опитування
- Результати
Фото

20

39

59

35

16

15

18

25

54
14