Яловичина по-бургундськи

Яловичина по-бургундськи  

Інгредієнти:
500 г яловичини; 
150 г печериць;
250 мл яловичого бульйону;
3 середні цибулини;
1 ч. ложка кукурудзяного крохмалю;
1 гілочка петрушки;
1 зубок часнику;
1 лавровий лист;
Кілька крапель оливкової олії;
Сіль і перець – за смаком.

Поріжте яловичину невеликими кубиками. У чаші мультиварки, змащеній олією, обсмажте м’ясо в режимі «Випічка» протягом 10 хв., помішуючи лопаткою.
Доки м’ясо смажиться, налийте бульйон у невелику каструлю, додайте кукурудзяний крохмаль, дрібно нарізану петрушку і спеції. Доведіть до кипіння і варіть на маленькому вогні, доки соус не загусне. Залийте яловичину соусом. Додайте води, якщо соусу буде недостатньо, щоб покрити все м’ясо.
Встановіть режим «Випічка» і готуйте 65 хв. Поріжте цибулю та гриби і додайте їх до м’яса за півгодини до закінчення режиму. Потім залиште в режимі «Підігрів» ще на 15 хв.

Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта poradnyk.com.ua.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Децентралізація влади в Україні...

Децентралізація влади в Україні...

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (71) - 13.3%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (233) - 43.8%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (164) - 30.8%