Яловичина по-бургундськи
Інгредієнти:
500 г яловичини;
150 г печериць;
250 мл яловичого бульйону;
3 середні цибулини;
1 ч. ложка кукурудзяного крохмалю;
1 гілочка петрушки;
1 зубок часнику;
1 лавровий лист;
Кілька крапель оливкової олії;
Сіль і перець – за смаком.
Поріжте яловичину невеликими кубиками. У чаші мультиварки, змащеній олією, обсмажте м’ясо в режимі «Випічка» протягом 10 хв., помішуючи лопаткою.
Доки м’ясо смажиться, налийте бульйон у невелику каструлю, додайте кукурудзяний крохмаль, дрібно нарізану петрушку і спеції. Доведіть до кипіння і варіть на маленькому вогні, доки соус не загусне. Залийте яловичину соусом. Додайте води, якщо соусу буде недостатньо, щоб покрити все м’ясо.
Встановіть режим «Випічка» і готуйте 65 хв. Поріжте цибулю та гриби і додайте їх до м’яса за півгодини до закінчення режиму. Потім залиште в режимі «Підігрів» ще на 15 хв.
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта poradnyk.com.ua.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
Піца-хачапурі Із Луцького замку демонтували дублюючі охоронні дошки радянського періоду «А на фронт не хочете?!» Армія: статус «обмежено придатний» скасовано Сергій Притула їде до Луцька: як потрапити на зустріч з ним «Я більше не хочу захворіти на туберкульоз!» «Кармен» спробує підкорити Луцьк! Закотилася за обрій журналістська зірка Звільнили генерала, який займався підготовкою мобілізованих! На Волині у пожежі постраждала жінка- Опитування
- Результати