Яловичина по-бургундськи

Яловичина по-бургундськи  

Інгредієнти:
500 г яловичини; 
150 г печериць;
250 мл яловичого бульйону;
3 середні цибулини;
1 ч. ложка кукурудзяного крохмалю;
1 гілочка петрушки;
1 зубок часнику;
1 лавровий лист;
Кілька крапель оливкової олії;
Сіль і перець – за смаком.

Поріжте яловичину невеликими кубиками. У чаші мультиварки, змащеній олією, обсмажте м’ясо в режимі «Випічка» протягом 10 хв., помішуючи лопаткою.
Доки м’ясо смажиться, налийте бульйон у невелику каструлю, додайте кукурудзяний крохмаль, дрібно нарізану петрушку і спеції. Доведіть до кипіння і варіть на маленькому вогні, доки соус не загусне. Залийте яловичину соусом. Додайте води, якщо соусу буде недостатньо, щоб покрити все м’ясо.
Встановіть режим «Випічка» і готуйте 65 хв. Поріжте цибулю та гриби і додайте їх до м’яса за півгодини до закінчення режиму. Потім залиште в режимі «Підігрів» ще на 15 хв.

Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта poradnyk.com.ua.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи повинен залишитися Юрій Погуляйко на посаді голови облдержадміністрації?

Чи повинен залишитися Юрій Погуляйко на посаді голови облдержадміністрації?

Він повністю відповідає займаній посаді. (0) - 0%
Його не треба було призначати взагалі та необхідно звільнити. (7) - 21.9%
Головою облдержадміністрації повинен бути волинянин. (13) - 40.6%
Мені байдуже. (10) - 31.3%