Стань супергероєм на дорозі!

Стань супергероєм на дорозі!

15 лютого 2019 р. у стінах Луцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1) відбулася презентація громадського проекту – «СВІТЛОДІТИ: збережи життя на дорозі!».

Акція зініційована ГО «Принцип» спільно з Генеральним консульством Республіки Польща у Луцьку, за сприяння компанії «Modern-Expo Group», Патрульної поліції Волинської області та Волинської обласної організації Національної спілки журналістів України.

На заході були присутні: голова ГО «Принцип» Віктор Грисюк, директор школи №1 Андрій Киця, представник Патрульної Поліції Богдан Павлович представник компанії «Modern-Expo Group» Михайло Сьомін, член Волинської обласної організації НСЖУ Володимир Данилюк і віце-консул Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку Марек Запур

Організатори акції розповіли про необхідність проведення таких заходів, а також попросили інформаційної підтримки в усіх волинських засобів масової інформації. Крім того, вони закликали доєднатися бізнес та усіх охочих, аби розповсюдити більше світловідбивачів для збереження життів.

Після офіційної презентації у семикласників відбувся відкритий урок, на якому працівники Патрульної Поліції у веселій ігровій формі розповіли про важливість правил дорожнього руху та подарували школярам світловідбиваючі жилети та браслети.

Ольга КОНОНЧУК.

Фото автора.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%