Тушкована яловичина в томатному соусі

Тушкована яловичина в томатному соусі

Інгредієнти:
500-600 г яловичини;
2 цибулини;
1 морквина;
2 ч. ложки суміші сушених прованських трав;
300 мл томатного соусу (або 3 ст. ложки томатної пасти, розведені у 200 мл води);
соняшникова олія для смаження;
сіль, перець на смак.

М’ясо вимити, обсушити, порізати невеликими шматочками і обсмажити їх у добре розігрітій пательні в невеликій кількості олії.
Викласти м’ясо в глибоку каструлю для тушкування, посипати прованськими травами.
Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на олії до золотистого кольору. Викладаємо в каструлю на шматочки м’яса. Зверху кладемо моркву, порізану тонкою соломкою.
Залити все томатним соусом. Якщо соус не покриває м’ясо, долити трохи води.
Тушкувати м’ясо під кришкою приблизно півтори години, час від часу помішуючи і стежачи, щоб було достатньо рідини.
За 20 хв. до закінчення приготування посолити, поперчити.
Зняти з вогню. Страву подавати гарячою разом із гарніром.
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта poradnyk.com.ua.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Децентралізація влади в Україні...

Децентралізація влади в Україні...

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (70) - 13.2%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (233) - 44%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (163) - 30.8%