«Спорт для всіх – радість життя»

«Спорт для всіх – радість життя»

23 березня в м. Володимир-Волинський відбувся ХV обласний фестиваль «Спортивне довголіття – Спорт для всіх» серед ветеранів.

Захід пройшов в спортивно-оздоровчому комплексі «Олімп» міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

Фестиваль організували відділ з питань фізичної культури та спорту Волинської облдержадміністрації, Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Волинською обласною організацією ФСТ «Спартак».

Традиційно змагання розпочалися урочистим відкриттям, на якому виступили з привітальними словами: начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради В’ячеслав Петрук та директор Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Володимир Новосад.

Під час проведення заходу працівники  Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели обласну інформаційно-пропагандистську акцію «Червона картка» - «Реальність починається з тебе».

Загалом, в обласному фестивалі взяло участь 13 команд, а це понад 240 учасників. Програма фестивалю включала п’ять видів спорту: міні-футбол або волейбол – за вибором, шахи, шашки, настільний теніс, плавання (35+, 46+, 56+ чоловіки та жінки, естафети).

За підсумками змагань призові місця розділились таким чином: серед міст перемогу здобула команда міста Луцька з сумою очок 270, друге командне місце виборола команда з Володимир-Волинського – сума очок 253, третє –  з Ковеля – сума очок 249.

Серед районів перше місце в команди Ковельського району – сума очок 229, друге –  в команди Любомльського району – сума очок 216 і замикає трійку призерів команда Камінь-Каширського району –  сума очок 215.

По завершенню фестивалю учасники переможці та призери фестивалю були нагороджені кубками, медалями, грамотами та дипломами від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Волинської обласної організації ФСТ «Спартак».

Наш кор.

Фото ВЦ ФЗН «Спорт для всіх».

 

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%