Рибна запіканка з печерицями

Рибна  запіканка  з печерицями

Інгредієнти:
1 кг картоплі; 
4 зварених вкруту 
курячих яйця;
200 г печериць;
700 г рибного філе (тріска, хек);
Рослинна олія.
Заливне:
1 яйце;
150 мл молока;
100 г твердого сиру;
Сіль, чорний мелений
перець, зелень петрушки – за смаком.

Картоплю ретельно вимити й відварити в шкірці до готовності. Очистити й нарізати кружальцями.
Яйця очистити і теж нарізати кружальцями. Печериці нарізати і злегка обсмажити на рослинній олії, викласти на паперовий рушник. Рибне філе вимити, обсушити й нарізати невеликими шматочками.
У форму для запікання, змазану рослинною олією, шарами викласти кружальця картоплі і яєць, шматочки філе й обсмажені гриби.
Яйце збити з молоком, сіллю, перцем, додати натертий сир і зелень і вилити у форму.
Запікати у розігрітій до 180°С духовці 35 хвилин.

Смакуйте з задоволенням.
Фото з сайта poradnyk.com.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Децентралізація влади в Україні...

Децентралізація влади в Україні...

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (71) - 13.3%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (233) - 43.8%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (164) - 30.8%