Рибна запіканка з печерицями

Рибна  запіканка  з печерицями

Інгредієнти:
1 кг картоплі; 
4 зварених вкруту 
курячих яйця;
200 г печериць;
700 г рибного філе (тріска, хек);
Рослинна олія.
Заливне:
1 яйце;
150 мл молока;
100 г твердого сиру;
Сіль, чорний мелений
перець, зелень петрушки – за смаком.

Картоплю ретельно вимити й відварити в шкірці до готовності. Очистити й нарізати кружальцями.
Яйця очистити і теж нарізати кружальцями. Печериці нарізати і злегка обсмажити на рослинній олії, викласти на паперовий рушник. Рибне філе вимити, обсушити й нарізати невеликими шматочками.
У форму для запікання, змазану рослинною олією, шарами викласти кружальця картоплі і яєць, шматочки філе й обсмажені гриби.
Яйце збити з молоком, сіллю, перцем, додати натертий сир і зелень і вилити у форму.
Запікати у розігрітій до 180°С духовці 35 хвилин.

Смакуйте з задоволенням.
Фото з сайта poradnyk.com.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Багатомільйонні зарплати та премії міністрам – це…

Багатомільйонні зарплати та премії міністрам – це…

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (0) - 0%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (0) - 0%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (0) - 0%
Банкет під час чуми (3) - 50%
Гідна оплата праці держслужбовців (1) - 16.7%
Підстава для негайного звільнення чиновників (1) - 16.7%
Мені байдуже (0) - 0%