Спагеті «Болоньєзе» по-вегетеріанськи

Спагеті «Болоньєзе»  по-вегетеріанськи

Інгредієнти:
Оливкова олія – 1 ст. л.;
Червона цибулина – 1 шт.;
Головка часнику;
Морква – 3 шт.;
Червоний перець – 1 шт.;
Гриби – 75 г;
Томатний соус – 500 г;
Броколі – 50 г;
Оберемок свіжого листя базиліка;
Спагеті – 250 г;
Тертий пармезан – за смаком.

Цибулю потрібно дрібно порізати, часник потерти на тертці, обсмажити в глибокій сковороді на оливковій олії. Додати терту моркву і готувати 5 хвилин, постійно перемішуючи. Потім додати дрібно порізаний перець і готувати ще протягом 2 хвилин. Вмішати гриби і томатний соус, довести до кипіння. Додати дрібно порізані головки броколі і листя базиліка і дати потушкуватися 5 хвилин до м’якості.
Всю отриману суміш збити в блендері до однорідної консистенції. Повернути соус в сковорідку і тушкувати на повільному вогні.
Тим часом приготувати спагеті за інструкцією до готовності «аль данте». Злити спагеті і додати соус. Перед подачею посипати пармезаном.

Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта ukr.media.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи справилася б центральна влада з епідемією коронавірусу без підтримки органів самоврядування Волині?

Чи справилася б центральна влада з епідемією коронавірусу без підтримки органів самоврядування Волині?

Звичайно, адже вона використала для боротьби з Covid-19 весь потрібний державний ресурс. (3) - 9.7%
У Києві тільки імітують бурхливу діяльність. Насправді під прикриттям коронавірусом вирішують інші справи. (19) - 61.3%
Якби не місцеві ради, то епідемія б стала масовою. (5) - 16.1%
Мене це не стосується. (2) - 6.5%