Що турбує людей?

Що турбує людей?

Голова Камінь-Каширської райдержадміністрації Іван Вовк 27 січня провів нараду, на якій обговорили питання про результати соціально-гігієнічного моніторингу, стан інфекційної захворюваності, епідризиків у районі за 2013 р., роботу відділу економічного розвитку, торгівлі, інфраструктури та туризму райдержадміністрації з дотримання вимог Закону України «Про звернення громадян».

З інформаціями виступили начальник санітарного відділу міськміжрайонного управління Головного управління Держсанепідемслужби у Волинській області Богдан Юрчик та начальник відділу економічного розвитку, торгівлі, інфраструктури та туризму райдержадміністрації Олександр Нікітчук.

Встановлено, що з початку року спостерігається тенденція до зниження рівня захворюваності на гострі ентероколіти встановленої етіології (торік зафіксовано 33 випадки на 100 тис. населення, а за аналогічний період 2012 р. – 36) та на гострі ентероколіти невстановленої етіології (відповідно 14  випадків проти 20-ти). З епіданамнезу хворих у більшості випадків встановлено фактор передачі збудників кишкових інфекцій: вживання молочних непастеризованих продуктів та контактно-побутовий шлях передачі інфекції.

Як інформує прес-служба райдержадміністрації, щодо роботи зі зверненням громадян Олександр Нікітчук наголосив, що вона здійснюється на основі чинного законодавства. Протягом 2013-го до відділу надійшло 50 звернень, із яких 29 вирішено позитивно, по 21 – дано роз’яснення. Найчастіше люди звертаються на теми використання природних ресурсів (19 звернень), щодо пасажирських перевезень та зміни графіків руху автотранспорту – 10, про перевезення пільгових категорій громадян – 7, щодо будівництва соціально-культурних закладів та ремонту доріг – 8, а також про надання кредиту за програмою «Власний дім» – 6 звернень.

Наш кор.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%