Він вам не Дімон, але «дрюкає»!

Він вам не Дімон, але «дрюкає»!

Негласний «куратор» Волині, нардеп від «Блоку Петра Порошенка» Дмитро Лубінець зганьбився не менше, ніж одіозний російський Прем'єр-міністр Дмітрій Мєдвєдєв! Що правда, то правда: «Він вам не Дімон»!


Журналісти порталу «Цензор.net» показали телефонне листування нардепа з фракції БПП Дмитра Лубінця про рішення суду щодо виїмки архівних документів дільничних виборчих комісій Волновахи і Костянтинівки (Донецька обл.). Потужний фотооб'єктив буквально зняв із екрану дорогого депутатського смартфону весь текст листування Дмитра Лубінця зі своїм помічником Іваном Варвейком, а зміст обміну думками, який 17 травня відбувався прямо під час сесійного засідання Верховної Ради України, буквально шокував громадськість.

«Мохов, c*ка, виніс три ухвали по виїмці документів двк [дільнича виборча комісія] з архіву Києва Волновахи та Констянтинівки. Шевченко каже, будуть робити виїмку, бо його шеф дрюкає. Я закинув йому, що поїхав у Київ налагоджувати взаємодію з Зе», – було написано серед іншого.

«Уточнюється, що повідомлення Дмитро Лубинець отримав від користувача «КС Вервейко Іван Дмитрович». Він зазначений на офіційному сайті нардепа як член його команди в Волновасі – «Спеціаліст з економіки підприємства»», – деталізували колеги з порталу «Обозреватель».

В обов'язки останнього, зокрема, входить «виконання доручень народного депутата України у зв'язках з органами влади всіх рівнів Волноваського р-ну, правоохоронними органами та ЗСУ».

Щодо Євгена Мохова, то він – голова Волноваського райсуду Донецької обл.

Судячи з цього, Дмитро Лубінець сильно переживає через рішення  місцевого судді Мохова щодо вилучення виборчих документів, які стосуються обрання Дмитра Лубінця восени 2014 р. народним депутатом України у Волноваському виборчому окрузі №60.

Ось так трудиться нардеп від БПП із м. Волновахи, негласний куратор Волині від влади, що йде у минуле Дмитро Лубінець, який у м. Луцьку навіть свою приймальню відкрив!

Цинізм і драматизм ситуації полягає в тому, що саме під Волновахою в травні 2014 р. місцева сєпарня розстріляла мобілізованих хлопців із 51 ОМБр, більшість із яких були волинянами. Саме в Волновасі в березні 2015 р. розстріляли капітана волинського СБУ Віктора Мандзика місцеві контрабандисти. Саме донеччанин Дмитро Лубінець і ковельчанин Ігор Лапін спільно з нагородженою 4 травня ц. р. Президентом Петром Порошенком орденом «За мужність» нардепкою Тетяною Чорновол у березні 2017 р. боролися з активістами, які вимагали припинити торгівлю з ОРДЛО.

Тому саме в Волновасі силами волинян було збудовано перший у цьому регіоні храм ПЦУ. І саме клан Лубінців (батько Валерій Лубінець – голова райради, один син – Дмитро Лубінець – нардеп, другий – Іван Лубінець – голова військово-цивільної адміністрації) фактично пальцем об палець не вдарили, аби хоча б облагородити територію біля церкви. Як бачимо, їх хвилюють інші теми...

За строковим трудовим договором на постійній основі на благо Дмитра Лубінця і за кошти платників податків в апараті Верховної Ради України і на правах державних службовців трудяться:

Білошицька Анастасія Володимирівна, Васильківський Олександр Леонідович, Колобродова Олена Володимирівна, Лінник Павло Вікторович, Пацера Микола Михайлович, Проценко Наталія Павлівна, Стрепоченко Ольга Миколаївна, Цикалевич Володимир Миколайович, Чілібі Наталія Володимирівна, Ян-Косьміна Інесса Володимирівна.

За строковим трудовим договором за сумісництвом: Обідченко Сергій Олександрович.

На громадських засадах: Ващук Владислав Вікторович, Вервейко Іван Дмитрович, Зав'ялов Андрій Леонідович, Кащій Володимир Романович, Коваленко Юлія Миколаївна, Кононенко Денис Олександрович, Лещенко Роман Володимирович, Макаренко Лілія Володимирівна, Міщенко Ігор Іванович, Олешко Віталій Миколайович, Омельяненко Григорій Григорійович, Романюк Валентин Миколайович, Романюк Роман В'ячеславович, Скоморохова Аліна Алімівна, Стрепоченко Микола Борисович.

До речі, під гаслом «Він вам не Дімон» у Росії на заклик Алєксєя Навального проходили акції протесту проти незаконного збагачення і корупції керівника уряду РФ, правої руки диктатора Владіміра ПутінаДмітрія Мєдвєдєва. Ситуація з волноваським нардепом чимось дуже нагадує цей сценарій...

Роман УСТИМЧУК.

На фото порталу «Цензор.net»: Дмитро Лубінець переписується зі своїм підручним прямо під час сесійного засідання Верховної Ради України.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%