Сирний мус з черешнею

Сирний мус з черешнею

Інгредієнти:
Шоколад – 50г;
Цукрова пудра – 25 г;
Желатин – 12 г;
Холодна вода – 8 ст. л.;
Ванільний цукор – 15 г;
Сир – 200 г;
Черешня – 150 г.

Желатин замочуємо в 8 столових ложках холодної води і залишаємо на 15 хвилин, щоб набряк.
Виймаємо з черешень кісточки.
Сир збиваємо міксером до однорідної повітряної маси. Додаємо до сиру цукрову пудру, ванільний цукор і збиваємо ще раз.
Ставимо посуд з желатином на дуже маленький вогонь і нагріваємо до повного розчинення, але ні в якому разі не кип’ятимо. 
Розчинений желатин вливаємо в сирну масу. Туди ж додаємо черешню.
Розкладаємо по формах і прибираємо в холодильник на кілька годин.
Готовий мус виймаємо з форми, прикрашаємо шоколадом і цілими ягодами.
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта dobre.stb.ua.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи повинен залишитися Юрій Погуляйко на посаді голови облдержадміністрації?

Чи повинен залишитися Юрій Погуляйко на посаді голови облдержадміністрації?

Він повністю відповідає займаній посаді. (0) - 0%
Його не треба було призначати взагалі та необхідно звільнити. (7) - 21.9%
Головою облдержадміністрації повинен бути волинянин. (13) - 40.6%
Мені байдуже. (10) - 31.3%