Сирний мус з черешнею

Сирний мус з черешнею

Інгредієнти:
Шоколад – 50г;
Цукрова пудра – 25 г;
Желатин – 12 г;
Холодна вода – 8 ст. л.;
Ванільний цукор – 15 г;
Сир – 200 г;
Черешня – 150 г.

Желатин замочуємо в 8 столових ложках холодної води і залишаємо на 15 хвилин, щоб набряк.
Виймаємо з черешень кісточки.
Сир збиваємо міксером до однорідної повітряної маси. Додаємо до сиру цукрову пудру, ванільний цукор і збиваємо ще раз.
Ставимо посуд з желатином на дуже маленький вогонь і нагріваємо до повного розчинення, але ні в якому разі не кип’ятимо. 
Розчинений желатин вливаємо в сирну масу. Туди ж додаємо черешню.
Розкладаємо по формах і прибираємо в холодильник на кілька годин.
Готовий мус виймаємо з форми, прикрашаємо шоколадом і цілими ягодами.
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта dobre.stb.ua.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

«Боротьба влади з коронавірусом SARS CoV-2 – це…

«Боротьба влади з коронавірусом SARS CoV-2 – це…

Ефективна протидія смертоносній інфекції. (4) - 7.8%
Нездатність адекватно реагувати на загрози. (11) - 21.6%
Відволікання уваги від чогось важливішого. (30) - 58.8%
Мене це не стосується. (0) - 0%