Костишин: І я не я, і хата не моя…

Костишин: І я не я, і хата не моя…

Наставник футбольного «Колоса» з Ковалівки заперечує, що його клуб заплатив гроші суперникам «Волині» і «Металіста 1925», аби ті кістьми лягли, але не програли…


Перед заключним 30 туром Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги склалася ситуація, коли в «Колоса» (Ковалівка), «Волині» (Луцьк) і «Металіста 1925» (Харків) – по 51 очку. За різницею забитих і пропущених колективи в таблиці й розташувалися на місцях із 2 до 4. Але право поборотися за путівку в УПЛ із аутсайдерами елітного дивізіону отримає лише два суперники з трьох існуючих.

Лучани і харків’яни запідозрили, що «Колос» готовий у незаконний спосіб «про стимулювати» команди «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) та «Авангард» (Краматорськ), аби ті як мінімум не програли. В такому разі, якщо «Колос» виграє в київської «Оболоні-Броваря», він посяде 2 місце…

Що відповів на ці підозри головний тренер ФК «Колос» Руслан Костишин?

«Можна сказати, що це найважливіша гра в історії нашого клубу на даний час. Настрій на гру максимальний. Хлопці повинні віддати у цьому матчі всі свої сили», – зазначив про важливість матчу з «пивоварами».

Про підозри в незаконних виплатах грошей так повідомив прес-службі ПФЛ:

«Нісенітницю не хочеться коментувати. Я уважно переглянув цю передачу. Журналісти цієї програми наплутали все на світі. По-перше, вони поміняли місцями команди. У нашої команди не ті показники, які показали і ми не на тому місці знаходимося в турнірній таблиці. То, може, і журналісти переплутали, яка команда стимулює? Так, воно відволікає, починається якийсь непотрібний перед грою ажіотаж. Однак, я не думаю, що футболісти чи тренери повинні особливо звертати увагу на це. Це – журналісти, і вони завжди хочуть дати якусь сенсаційну інформацію… Не розумію, спеціально вони це роблять, чи ні? Не хочеться навіть лізти у це. Нехай самі розбираються».

Але правду ж кажуть: диму без вогню не буває?!

Матчі заключного туру відбудуться 25 травня о 17.00.

Світлана КОМА.

На фото прес-служби ПФЛ: Руслан Костишин.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%